top of page

El Pepito, situat a la planta baixa, és un apartament amb capacitat per a sis persones. Disposa d'una habitació amb dos llits individuals, una habitació amb un llit doble i una gran sala-menjador amb un confortable sofà-llit doble. Aquest apartament té una superfície d'uns 80m2. També disposa de llar de foc i una fantàstica terrassa d'ús exclusiu a l'entrada.

L'Olivera és un apartament d'uns 100m2, que està climatitzat, situat a la 1a planta i amb capacitat per a 6 persones. 

(Consultar per a grups més grans). Disposa de dues habitacions amb llits dobles, una sala independent amb llar de foc i un confortable sofà-llit doble. Aquest és el més gran dels apartaments. A la planta baixa, disposa d'una terrassa d'ús exclusiu. 

Cal Gaig Rural  és una antiga masia calatalana situada molt a prop del Circuit de Barcelona - Catalunya,  totalment reformada i dividida en de tres apartaments independents. El millor Allotjament a Granollers per a hospedar-se molt a prop del circuit de Montmeló a Granollers i gaudir d'un entorn rural per asistir al campionat de Moto GP o la Fòrmula 1. Apartaments situats a les afores de Granollers a menys d'un 1km del circuit de Barcelona - Catalunya 

El Paller

Cal Gaig Rural, és una antiga masia catalana situada molt a prop del Circuit de Barcelona - Catalunya, totalment reformada i dividida en dos apartaments independents , amb  3 zones: EL PALLER, EL PEPITO I L'OLIVERA. Situada en una zona agrícola, és el millor Allotjament a Granollers, per allotjar-se molt a prop del circuit de Montmeló i gaudir d'un entorn rural per assistir al Campionat de Moto GP o la Fòrmula 1. Apartaments situats als afores de Granollers a menys d'un 1km del circuit de Barcelona - Catalunya. Es poden llogar de forma independent, conjunta o convinada. 

 Cal Gaig Rural, disposa dels següents serveis comuns: Una zona d'aparcament amb video-vigilància per a cotxes o camions,

una zona de gronxadors, barbacoa, un gran jardí tancat perquè els nens hi juguin i wifi grauït.

El Paller és un espai obert, amb capacitat per a quatre persones. A la gran sala, trobareu un llit de matrimoni i un confortable sofà-llit doble. Aquesta zona està adaptat per a cadira de rodes. Disposa de climatització, d'una gran llar de foc i una pràctica terrassa d'ús exclusiu. La cuina, totalment equipada i la cambra de bany disposa d'una dutxa adaptada.

El Paller
El Pepito
Olivera
bottom of page