top of page

Explora

http://granollers.cat/

 

Aquesta és la web de l'ajuntament de Granollers.  Trobareu informació sobre el calendari d'activitats,  números de telèfons d'interès, i molta més informació que facilitarà la vostra estanda a Granollers.

http://visitgranollers.com/

 

En aquest lloc de web trobaràs tot que pots fer a Granollers perquè puguis planejar millor la teva estada.

App de la Ciutat de Granollers
l'aplicació informa de tot que passa a Granollers. Connecta't i descobreix l'agenda i les notícies de la ciutat. També pots enviar suggeriments o informar d'incidents, consultar telèfons d'interès, etc

Granollers...

 

Com a capital del Vallès Oriental, és una ciutat mitjana amb uns 60.000 habitants, propera al mar, al massís del Montseny i a Barcelona. 

 

Està ubicada en mig d'una densa xarxa de comunicacions que la fa una ciutat accessible i el punt de reunió per a molta gent de la regió.

 

Això ha resultat en un potencial econòmic excepcional, una gran diversitat industrial, una bona oferta comercial i gastronòmica de qualitat, i un gran catàleg de programes culturals, educatius, esportius i activitats de lleure. 


Les restes més velles trobades a Granollers tenen una antiguitat de per damunt 4000 anys. L'edifici més emblemàtic de la ciutat, "La Porxada", es va construir el 1587 com a mercat de gra i ha estat declarat Patrimoni Cultural Nacional. 


Segons l'historiador Josep Estrada, el nom de Granollers ve de l'abundància de granotes que eren en els pantans del riu Congost i deriva de "Granolles", manera antiga per anomenar granotes.

Mapa turístic de Granollers

Aquest mapa en PDF et permetrà trobar les atraccions culturals principals de Granollers. El pots descarregar en format per veure'l al teu telèfon.

bottom of page